ZALICZENIA
ZALICZENIA
ℹ️ Aktualność i poprawność zawartych tutaj informacji zależy od zaangażowania liderów oraz członków poszczególnych grup. Jeśli zauważysz brakujące lub nieaktualne informacje, poinformuj nas o tym poprzez zakładkę KONTAKT.
Analiza i ocena jakości żywności (L1) | Małgorzata Czerwonka
pozostałe grupy prowadzącego:
DT8 & DTB1, DTo1, DTo2, DTo4 (L2, L3, L4, L6)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 1 kolokwium (30 pytań, pytania zamknięte i otwarte)
wymagania dodatkowe:
ubranie laboratoryjne (fartuch itp.)
terminy:
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C1) | Elżbieta Kukier
pozostałe grupy prowadzącego:
DT8 & DTB1, DTo1, DTo2, DTo3 (C2, C3, C4, C5)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
Żywienie osób dorosłych (C1) | Magdalena Leonkiewicz
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo1, DTo3, DTo4, DTBo2 (C3, C5, C6, C9)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich kart pracy
sporządzenie dzienniczka aktywności
przygotowanie prezentacji
realizacja projektu grupowego
terminy:
____________________________________________________________
Żywienie sportowców (C1) | Krzysztof Mizera
pozostałe grupy prowadzącego:
DT8 & DTB1, DTo1, DTo2, DTo6 (C2, C3, C4, C8)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
Żywność funkcjonalna (C1) | Anna Sadowska
pozostałe grupy prowadzącego:
DT8 & DTB1, DTo6 (C2, C8)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
Analiza i ocena jakości żywności (L2) | Małgorzata Czerwonka
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DTo1, DTo2, DTo4 (L1, L3, L4, L6)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 1 kolokwium (30 pytań, pytania zamknięte i otwarte)
wymagania dodatkowe:
ubranie laboratoryjne (fartuch itp.)
terminy:
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C2) | Elżbieta Kukier
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DTo1, DTo2, DTo3 (C1, C3, C4, C5)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
Żywienie osób dorosłych (C2) | Agnieszka Sitek
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo2, DTo5, DTo6, DTBo3 (C4, C7, C8, C10)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
____________________________________________________________
Żywienie sportowców (C2) | Krzysztof Mizera
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DTo1, DTo2, DTo6 (C1, C3, C4, C8)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
Żywność funkcjonalna (C2) | Anna Sadowska
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DTo6 (C1, C8)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
Analiza i ocena jakości żywności (L3) | Małgorzata Czerwonka
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DT8 & DTB1, DTo2, DTo4 (L1, L2, L4, L6)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 1 kolokwium (30 pytań, pytania zamknięte i otwarte)
wymagania dodatkowe:
ubranie laboratoryjne (fartuch itp.)
terminy:
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C3) | Elżbieta Kukier
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DT8 & DTB1, DTo2, DTo3 (C1, C2, C4, C5)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
Żywienie osób dorosłych (C3) | Magdalena Leonkiewicz
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DTo3, DTo4, DTBo2 (C1, C5, C6, C9)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich kart pracy
sporządzenie dzienniczka aktywności
przygotowanie prezentacji
realizacja projektu grupowego
terminy:
____________________________________________________________
Żywienie sportowców (C4*)| Krzysztof Mizera
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DT8 & DTB1, DTo2, DTo6 (C1, C2, C3, C8)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
Żywność funkcjonalna (C3) | Katarzyna Świąder
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo2, DTo3, DTo4, DTo5 (C4, C5, C6, C7)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 2 kolokwiów
wykonanie prezentacji
terminy:
kolokwium I - 15.11 (online)
kolokwium II - 29.11 (stacjonarnie)
kolokwium zaliczeniowe/poprawkowe - ?
przedstawienie prezentacji - 20.12 & 21.12 (online)
Analiza i ocena jakości żywności (L4) | Małgorzata Czerwonka
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DT8 & DTB1, DTo1, DTo4 (L1, L2, L3, L6)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 1 kolokwium (30 pytań, pytania zamknięte i otwarte)
wymagania dodatkowe:
ubranie laboratoryjne (fartuch itp.)
terminy:
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C4) Elżbieta Kukier
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DT8 & DTB1, DTo1, DTo3 (C1, C2, C3, C5)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
Żywienie osób dorosłych (C4) | Agnieszka Sitek
pozostałe grupy prowadzącego:
DT8 & DTB1, DTo5, DTo6, DTBo3 (C2, C7, C8, C10)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
____________________________________________________________
Żywienie sportowców (C3*) | Krzysztof Mizera
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DT8 & DTB1, DTo1, DTo6 (C1, C2, C4, C8)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
Żywność funkcjonalna (C4) | Katarzyna Świąder
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo1, DTo3, DTo4, DTo5 (C3, C5, C6, C7)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 2 kolokwiów
wykonanie prezentacji
terminy:
kolokwium I - 15.11 (online)
kolokwium II - 29.11 (stacjonarnie)
kolokwium zaliczeniowe/poprawkowe - ?
przedstawienie prezentacji - 20.12 & 21.12 (online)
Analiza i ocena jakości żywności (L5) | Anna Sadowska
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo5, DTo6 (L7, L8)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 2 kolokwiów
wymagania dodatkowe:
ubranie laboratoryjne (fartuch itp.)
terminy:
kolokwium I - ?
kolokwium II - ?
____________________________________________________________
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C5) | Elżbieta Kukier
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DT8 & DTB1, DTo1, DTo2 (C1, C2, C3, C4)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
Żywienie osób dorosłych (C5)| Magdalena Leonkiewicz
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DTo1, DTo4, DTBo2 (C1, C3, C6, C9)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich kart pracy
sporządzenie dzienniczka aktywności
przygotowanie prezentacji
realizacja projektu grupowego
terminy:
____________________________________________________________
Żywienie sportowców (C5) | Hubert Dobrowolski
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo4, DTo5, DTBo2, DTBo3 (C6, C7, C9, C10)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 1 kolokwium (test ABCD)
wymagania dodatkowe:
program NUVERO
terminy:
kolokwium I - ?
____________________________________________________________
Żywność funkcjonalna (C5) | Katarzyna Świąder
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo1, DTo2, DTo4, DTo5 (C3, C4, C6, C7)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 2 kolokwiów
wykonanie prezentacji
terminy:
kolokwium I - 15.11 (online)
kolokwium II - 29.11 (stacjonarne)
kolokwium zaliczeniowe/poprawkowe - ?
przedstawienie prezentacji - 20.12 & 21.12 (online)
Analiza i ocena jakości żywności (L6) | Małgorzata Czerwonka
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DT8 & DTB1, DTo1, DTo2, DTo4 (L1, L2, L3, L4)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 1 kolokwium (30 pytań, pytania zamknięte i otwarte)
wymagania dodatkowe:
ubranie laboratoryjne (fartuch itp.)
terminy:
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C6) | Maksymilian Czeczotko
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo5, DTBo3 (C7, C10)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie projektu
wykonanie prezentacji
zaliczenie 1 kolokwium
terminy:
projekt - ?
prezentacja - ?
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Żywienie osób dorosłych (C6) | Magdalena Leonkiewicz
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DTo1, DTo3, DTBo2 (C1, C3, C5, C9)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich kart pracy
sporządzenie dzienniczka aktywności
przygotowanie prezentacji
realizacja projektu grupowego
terminy:
____________________________________________________________
Żywienie sportowców (C6) | Hubert Dobrowolski
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo3, DTo5, DTBo2, DTBo3 (C5, C7, C9, C10)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 1 kolokwium (test ABCD)
wymagania dodatkowe:
program NUVERO
terminy:
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Żywność funkcjonalna (C6) | Katarzyna Świąder
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo1, DTo2, DTo3, DTo5 (C3, C4, C5, C7)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 2 kolokwiów
wykonanie prezentacji
terminy:
kolokwium I - 15.11 (online)
kolokwium II - 30.11 (stacjonarne)
kolokwium zaliczeniowe/poprawkowe - ?
przedstawienie prezentacji - 20.12 & 21.12 (online)
Analiza i ocena jakości żywności (L7) | Anna Sadowska
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo3, DTo6 (L5, L8)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 2 kolokwiów
wymagania dodatkowe:
ubranie laboratoryjne (fartuch itp.)
terminy:
kolokwium I - ?
kolokwium II - ?
____________________________________________________________
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C7) | Maksymilian Czeczotko
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo4, DTBo3 (C6, C10)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie projektu
wykonanie prezentacji
zaliczenie 1 kolokwium
terminy:
projekt - ?
prezentacja - ?
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Żywienie osób dorosłych (C7) | Agnieszka Sitek
pozostałe grupy prowadzącego:
DT8 & DTB1, DTo2, DTo6, DTBo3 (C2, C4, C8, C10)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
____________________________________________________________
Żywienie sportowców (C7) | Hubert Dobrowolski
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo3, DTo4, DTBo2, DTBo3 (C5, C6, C9, C10)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 1 kolokwium (test ABCD)
wymagania dodatkowe:
program NUVERO
terminy:
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Żywność funkcjonalna (C7) | Katarzyna Świąder
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo1, DTo2, DTo3, DTo4 (C3, C4, C5, C6)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 2 kolokwiów
wykonanie prezentacji
terminy:
kolokwium I - 15.11 (online)
kolokwium II - 29.11 (stacjonarne)
kolokwium zaliczeniowe/poprawkowe - ?
przedstawienie prezentacji - 20.12 & 21.12 (online)
Analiza i ocena jakości żywności (L8) | Anna Sadowska
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo3, DTo5 (L5, L7)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 2 kolokwiów
wymagania dodatkowe:
ubranie laboratoryjne (fartuch itp.)
terminy:
kolokwium I - ?
kolokwium II - ?
____________________________________________________________
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C8) | Dorota Zielińska
pozostałe grupy prowadzącego:
DTBo2 (C9)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
realizacja projektu
zaliczenie 1 kolokwium
terminy:
projekt - ?
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Żywienie osób dorosłych (C8) | Agnieszka Sitek
pozostałe grupy prowadzącego:
DT8 & DTB1, DTo2, DTo5, DTBo3 (C2, C4, C7, C10)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
____________________________________________________________
Żywienie sportowców (C8) | Krzysztof Mizera
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DT8 & DTB1, DTo1, DTo2 (C1, C2, C3, C4)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
Żywność funkcjonalna (C8) | Anna Sadowska
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DT8 & DTB1 (C1, C2)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
Analiza i ocena jakości żywności (L9) | Katarzyna Najman
pozostałe grupy prowadzącego:
DTBo3 (L10)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 2 kolokwiów
wymagania dodatkowe:
ubranie laboratoryjne (fartuch itp.)
terminy:
kolokwium I - ?
kolokwium II - ?
kolokwium poprawkowe/zaliczeniowe - 25.01.2025 (stacjonarnie)
____________________________________________________________
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C9) | Dorota Zielińska
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo6 (C8)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
realizacja projektu
zaliczenie 1 kolokwium
terminy:
projekt - ?
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Żywienie osób dorosłych (C9) | Magdalena Leonkiewicz
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DTo1, DTo3, DTo4 (C1, C3, C5, C6)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich kart pracy
sporządzenie dzienniczka aktywności
przygotowanie prezentacji
realizacja projektu grupowego
terminy:
____________________________________________________________
Żywienie sportowców (C9) | Hubert Dobrowolski
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo3, DTo4, DTo5, DTBo3 (C5, C6, C7, C10)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 1 kolokwium (test ABCD)
wymagania dodatkowe:
program NUVERO
terminy:
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Żywność funkcjonalna (C9) | Katarzyna Najman
pozostałe grupy prowadzącego:
DTBo3 (C10)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
wykonanie prezentacji
zaliczenie dwóch kolokwiów
terminy:
kolokwium I - ?
kolokwium II - ?
prezentacja - 30.11.2025 (stacjonarne)
____________________________________________________________
Podstawy żywienia człowieka (C7) | Maksymilian Czeczotko
pozostałe grupy prowadzącego:
DTBo3 (C8)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
Analiza i ocena jakości żywności (L10) | Katarzyna Najman
pozostałe grupy prowadzącego:
DTBo2 (L9)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 2 kolokwiów
wymagania dodatkowe:
ubranie laboratoryjne (fartuch itp.)
terminy:
kolokwium I - ?
kolokwium II - ?
kolokwium poprawkowe/zaliczeniowe - 25.01.2025 (stacjonarnie)
____________________________________________________________
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C10) | Maksymilian Czeczotko
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo4, DTo5 (C6, C7)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie projektu
wykonanie prezentacji
zaliczenie 1 kolokwium
terminy:
projekt - ?
prezentacja - ?
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Żywienie osób dorosłych (C10) | Agnieszka Sitek
pozostałe grupy prowadzącego:
DT8 & DTB1, DTo2, DTo5, DTo6 (C2, C4, C7, C8)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
____________________________________________________________
Żywienie sportowców (C10) | Hubert Dobrowolski
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo3, DTo4, DTo5, DTBo2 (C5, C6, C7, C9)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 1 kolokwium (test ABCD)
wymagania dodatkowe:
program NUVERO
terminy:
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Żywność funkcjonalna (C10) | Katarzyna Najman
pozostałe grupy prowadzącego:
DTBo2 (C9)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
wykonanie prezentacji
zaliczenie dwóch kolokwiów
terminy:
kolokwium I - ?
kolokwium II - ?
prezentacja - 29.11.2025 (stacjonarne)
____________________________________________________________
Podstawy żywienia człowieka (C8) | Maksymilian Czeczotko
pozostałe grupy prowadzącego:
DTBo2 (C7)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________