GRUPA DTBo3
GRUPA DTBo3
🪧 Tablica grupy
Zajęcia odbywają się głównie online, część z nich realizowana jest również stacjonarnie – Wiśniowy Business Park 🍒 | ul. 1 Sierpnia 8A, 02-134 Warszawa
Analiza i ocena jakości żywności (L10) - K. Najman
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C10) - M. Czeczotko
Żywienie osób dorosłych (C10) - A. Sitek
Żywienie sportowców (C10) - H. Dobrowolski
Żywność funkcjonalna (C10) - K. Najman
Podstawy żywienia człowieka (C8*) - M. Czeczotko
____________________________________________________________
Zbieżność prowadzących z innymi grupami:
Analiza i ocena jakości żywności
DTBo2 (L9)
Higiena i bezpieczeństwo żywności
DTo4, DTo5 (C6, C7)
Żywienie osób dorosłych
DT8 & DTB1, DTo2, DTo5, DTo6 (C2, C4, C7, C8)
Żywienie sportowców
DTo3, DTo4, DTo5, DTBo2 (C5, C6, C7, C9)
Żywność funkcjonalna
DTBo2 (C9)
Podstawy żywienia człowieka
DTBo2 (C7)
____________________________________________________________
18.10.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:45–11:25 | Analiza i ocena jakości żywności
12:40–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15:35–17:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
17:25–19:05 | Żywienie sportowców
19.10.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:45–11:25 | Analiza i ocena jakości żywności
15:35–17:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
19:05–20:45 | Żywienie sportowców
25.10.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
11:45–15:15 | Żywność funkcjonalna
26.10.2025 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
11:45–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15.11.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:45–11:25 | Analiza i ocena jakości żywności
12:40–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15:35–17:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
17:25–19:05 | Żywienie sportowców
16.11.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:45–11:25 | Analiza i ocena jakości żywności
12:40–14:20 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
19:05–20:45 | Żywienie sportowców
29.11.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
11:50–15:20 | Żywność funkcjonalna
15:35–19:05 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
30.11.2025 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
11:45–15:15 | Podstawy żywienia człowieka
15:35–19:05 | Żywienie osób dorosłych
20.12.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
12:40–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15:35–17:15 | Podstawy żywienia człowieka
17:25–19:05 | Żywienie sportowców
21.12.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
17:25–19:05 | Podstawy żywienia człowieka
19:05–20:45 | Żywienie sportowców
10.01.2026 (sobota) – 🌐 ONLINE
12:40–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15:35–17:15 | Podstawy żywienia człowieka
17:25–19:05 | Żywienie sportowców
11.01.2026 (niedziela) – 🌐 ONLINE
17:25–19:05 | Podstawy żywienia człowieka
19:10–20:50 | Żywienie sportowców
24.01.2026 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
15:35–19:05 | Podstawy żywienia człowieka
25.01.2026 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
11:45–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15:35–19:05 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
Analiza i ocena jakości żywności (L10) | Katarzyna Najman
pozostałe grupy prowadzącego:
DTBo2 (L9)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 2 kolokwiów
wymagania dodatkowe:
ubranie laboratoryjne (fartuch itp.)
terminy:
kolokwium I - ?
kolokwium II - ?
kolokwium poprawkowe/zaliczeniowe - 25.01.2025 (stacjonarnie)
____________________________________________________________
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C10) | Maksymilian Czeczotko
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo4, DTo5 (C6, C7)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie projektu
wykonanie prezentacji
zaliczenie 1 kolokwium
terminy:
projekt - ?
prezentacja - ?
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Żywienie osób dorosłych (C10) | Agnieszka Sitek
pozostałe grupy prowadzącego:
DT8 & DTB1, DTo2, DTo5, DTo6 (C2, C4, C7, C8)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
____________________________________________________________
Żywienie sportowców (C10) | Hubert Dobrowolski
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo3, DTo4, DTo5, DTBo2 (C5, C6, C7, C9)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 1 kolokwium (test ABCD)
wymagania dodatkowe:
program NUVERO
terminy:
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Żywność funkcjonalna (C10) | Katarzyna Najman
pozostałe grupy prowadzącego:
DTBo2 (C9)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
wykonanie prezentacji
zaliczenie dwóch kolokwiów
terminy:
kolokwium I - ?
kolokwium II - ?
prezentacja - 29.11.2025 (stacjonarne)
____________________________________________________________
Podstawy żywienia człowieka (C8) | Maksymilian Czeczotko
pozostałe grupy prowadzącego:
DTBo2 (C7)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
ℹ️ Aktualność i poprawność zawartych tutaj informacji zależy od zaangażowania liderów oraz członków poszczególnych grup. Jeśli zauważysz brakujące lub nieaktualne informacje, poinformuj nas o tym poprzez zakładkę KONTAKT.