WYKŁADY
WYKŁADY
ℹ️ Aktualność i poprawność zawartych tutaj informacji zależy od zaangażowania liderów oraz członków poszczególnych grup. Jeśli zauważysz brakujące lub nieaktualne informacje, poinformuj nas o tym poprzez zakładkę KONTAKT.
Wszystkie wykłady odbywają się w formie online dla wszystkich grup dziekańskich.
Alergologia - Anna Pełkowska
Analiza i ocena jakości żywności - Małgorzata Czerwonka
Higiena i bezpieczeństwo żywności - Dorota Zielińska
Kliniczny zarys chorób - Jarosław Bogaczewicz
Mikrobiologia - Łukasz Łopusiewicz
Żywienie osób dorosłych - Anna Anyżewska
Żywienie sportowców - Hubert Dobrowolski
Żywność funkcjonalna - K. Najman & A. Sadowska
🌐 04.10.2025 (sobota)
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:45–13:15 | Mikrobiologia
13:35–15:15 | Alergologia
15:35–17:15 | Analiza i ocena jakości żywności
🌐 05.10.2025 (niedziela)
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:45–13:15 | Żywienie osób dorosłych
13:35–15:15 | Alergologia
15:35–17:15 | Analiza i ocena jakości żywności
17:25–19:05 | Żywienie sportowców
20:00–20:45 | Kliniczny zarys chorób
🌐 08.11.2025 (sobota)
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:45–13:15 | Mikrobiologia
13:35–15:15 | Alergologia
15:35–17:15 | Analiza i ocena jakości żywności
17:25–20:55 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
🌐 09.11.2025 (niedziela)
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:45–13:15 | Żywienie osób dorosłych
13:35–15:15 | Alergologia
15:35–17:15 | Analiza i ocena jakości żywności
17:25–19:05 | Żywienie sportowców
19:10–20:55 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
🌐 06.12.2025 (sobota)
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:45–13:15 | Mikrobiologia
13:35–15:15 | Alergologia
15:35–17:15 | Analiza i ocena jakości żywności
17:25–20:55 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
🌐 07.12.2025 (niedziela)
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:45–13:15 | Żywienie osób dorosłych
13:35–15:15 | Alergologia
15:35–17:15 | Analiza i ocena jakości żywności
17:25–19:05 | Żywienie sportowców
19:10–20:55 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
🌐 31.01.2026 (sobota)
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:45–13:15 | Mikrobiologia
13:35–15:15 | Alergologia
15:35–17:15 | Analiza i ocena jakości żywności
17:25–20:55 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
🌐 01.02.2026 (niedziela)
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:45–13:15 | Żywienie osób dorosłych
13:35–15:15 | Alergologia
15:35–17:15 | Analiza i ocena jakości żywności
17:25–19:05 | Żywienie sportowców