PLAN ZAJĘĆ
PLAN ZAJĘĆ
ℹ️ Aktualność i poprawność zawartych tutaj informacji zależy od zaangażowania liderów oraz członków poszczególnych grup. Jeśli zauważysz brakujące lub nieaktualne informacje, poinformuj nas o tym poprzez zakładkę KONTAKT.
Wszystkie zajęcia odbywają się stacjonarnie - Wiśniowy Business Park 🍒 | ul. 1 Sierpnia 8A, 02-134 Warszawa
🍒 s. 312 | Anal. i ocena jakości żyw. (L1) - M. Czerwonka
🍒 s. 212 | Higiena i bezpieczeństwo żyw. (C1) - E. Kukier
🍒 s. 213 | Żyw. osób dorosłych (C1) - M. Leonkiewicz
🍒 s. 213 | Żyw. sportowców (C1) - K. Mizera
🍒 s. 212 | Żyw. funkcjonalna (C1) - A. Sadowska
____________________________________________________________
Zbieżność prowadzących z innymi grupami:
Analiza i ocena jakości żywności
DT8 & DTB1, DTo1, DTo2, DTo4 (L2, L3, L4, L6)
Higiena i bezpieczeństwo żywności
DT8 & DTB1, DTo1, DTo2, DTo3 (C2, C3, C4, C5)
Żywienie osób dorosłych
DTo1, DTo3, DTo4, DTBo2 (C3, C5, C6, C9)
Żywienie sportowców
DT8 & DTB1, DTo1, DTo2, DTo6 (C2, C3, C4, C8)
Żywność funkcjonalna
DT8 & DTB1, DTo6 (C2, C8)
____________________________________________________________
18.10.2025 (sobota) — 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:50–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
11:45–13:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
13:35–15:15 | Żywienie sportowców
15:35–18:10 | Żywienie osób dorosłych
19.10.2025 (niedziela) — 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:50–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
11:45–13:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
13:35–15:15 | Żywienie sportowców
15:35–18:10 | Żywienie osób dorosłych
15.11.2025 (sobota) — 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:50–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
11:45–13:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
13:35–15:15 | Żywienie sportowców
15:35–18:10 | Żywienie osób dorosłych
16.11.2025 (niedziela) — 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:50–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
11:45–13:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
13:35–15:15 | Żywienie sportowców
15:35–18:10 | Żywienie osób dorosłych
20.12.2025 (sobota) — 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:50–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
11:45–13:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
13:35–15:15 | Żywienie sportowców
15:35–18:10 | Żywienie osób dorosłych
21.12.2025 (niedziela) — 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:50–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
11:45–13:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
13:35–15:15 | Żywienie sportowców
15:35–18:10 | Żywienie osób dorosłych
10.01.2026 (sobota) —🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:50–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
11:45–13:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
13:35–15:15 | Żywienie sportowców
15:35–18:10 | Żywienie osób dorosłych
11.01.2026 (niedziela) — 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:50–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
11:45–13:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
13:35–15:15 | Żywienie sportowców
15:35–18:10 | Żywienie osób dorosłych
Wszystkie zajęcia odbywają się stacjonarnie - Wiśniowy Business Park 🍒 | ul. 1 Sierpnia 8A, 02-134 Warszawa
🍒 s. 312 | Anal. i ocena jakości żyw. (L2) - M. Czerwonka
🍒 s. 212 | Higiena i bezpieczeństwo żyw. (C2) - E. Kukier
🍒 s. 212 | Żyw. osób dorosłych (C2) - A. Sitek
🍒 s. 213 | Żyw. sportowców (C2) - K. Mizera
🍒 s. 212 | Żyw. funkcjonalna (C2) - A. Sadowska
____________________________________________________________
Zbieżność prowadzących z innymi grupami:
Analiza i ocena jakości żywności
DT7, DTo1, DTo2, DTo4 (L1, L3, L4, L6)
Higiena i bezpieczeństwo żywności
DT7, DTo1, DTo2, DTo3 (C1, C3, C4, C5)
Żywienie osób dorosłych
DTo2, DTo5, DTo6, DTBo3 (C4, C7, C8, C10)
Żywienie sportowców
DT7, DTo1, DTo2, DTo6 (C1, C3, C4, C8)
Żywność funkcjonalna
DT7, DTo6 (C1, C8)
____________________________________________________________
18.10.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Analiza i ocena jakości żywności
09:50–11:30 | Żywność funkcjonalna
11:45–13:25 | Żywienie sportowców
13:35–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
15:25–18:00 | Żywienie osób dorosłych
19.10.2025 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Analiza i ocena jakości żywności
09:50–11:30 | Żywność funkcjonalna
11:45–13:25 | Żywienie sportowców
13:35–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
15:25–18:00 | Żywienie osób dorosłych
15.11.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Analiza i ocena jakości żywności
09:50–11:30 | Żywność funkcjonalna
11:45–13:25 | Żywienie sportowców
13:35–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
15:25–18:00 | Żywienie osób dorosłych
16.11.2025 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Analiza i ocena jakości żywności
09:50–11:30 | Żywność funkcjonalna
11:45–13:25 | Żywienie sportowców
13:35–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
15:25–18:00 | Żywienie osób dorosłych
20.12.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Analiza i ocena jakości żywności
09:50–11:30 | Żywność funkcjonalna
11:45–13:25 | Żywienie sportowców
13:35–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
15:25–18:00 | Żywienie osób dorosłych
21.12.2025 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Analiza i ocena jakości żywności
09:50–11:30 | Żywność funkcjonalna
11:45–13:25 | Żywienie sportowców
13:35–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
15:25–18:00 | Żywienie osób dorosłych
10.01.2026 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Analiza i ocena jakości żywności
09:50–11:30 | Żywność funkcjonalna
11:45–13:25 | Żywienie sportowców
13:35–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
15:25–18:00 | Żywienie osób dorosłych
11.01.2026 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Analiza i ocena jakości żywności
09:50–11:30 | Żywność funkcjonalna
11:45–13:25 | Żywienie sportowców
13:35–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
15:25–18:00 | Żywienie osób dorosłych
Zajęcia odbywają się głównie online, część z nich realizowana jest również stacjonarnie – Wiśniowy Business Park 🍒 | ul. 1 Sierpnia 8A, 02-134 Warszawa
Analiza i ocena jakości żywności (L3) - M. Czerwonka
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C3) - E. Kukier
Żywienie osób dorosłych (C3) - M. Leonkiewicz
Żywienie sportowców (C4*) - K. Mizera
Żywność funkcjonalna (C3) - K. Świąder
____________________________________________________________
Zbieżność prowadzących z innymi grupami:
Analiza i ocena jakości żywności
DT7, DT8 & DTB1, DTo2, DTo4 (L1, L2, L4, L6)
Higiena i bezpieczeństwo żywności
DT7, DT8 & DTB1, DTo2, DTo3 (C1, C2, C4, C5)
Żywienie osób dorosłych
DT7, DTo3, DTo4, DTBo2 (C1, C5, C6, C9)
Żywienie sportowców
DT7, DT8 & DTB1, DTo2, DTo6 (C1, C2, C3, C8)
Żywność funkcjonalna
DTo2, DTo3, DTo4, DTo5 (C4, C5, C6, C7)
____________________________________________________________
18.10.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywienie sportowców
09:45–11:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
13:35–15:15 | Analiza i ocena jakości żywności
18:10–20:45 | Żywienie osób dorosłych
19.10.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywienie sportowców
09:45–11:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
13:35–15:15 | Analiza i ocena jakości żywności
18:10–20:45 | Żywienie osób dorosłych
25.10.2025 (sobota) - 🏫 UCZELNIA
15:15–18:45 | Żywność funkcjonalna
15.11.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywienie sportowców
09:45–11:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:30–13:10 | Żywność funkcjonalna
13:30–15:10 | Analiza i ocena jakości żywności
18:10–20:45 | Żywienie osób dorosłych
16.11.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywienie sportowców
09:45–11:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:30–13:10 | Żywność funkcjonalna
13:30–15:10 | Analiza i ocena jakości żywności
18:10–20:45 | Żywienie osób dorosłych
29.11.2025 (sobota) - 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:35–15:05 | Analiza i ocena jakości żywności
15:15–18:45 | Żywność funkcjonalna
30.11.2025 (niedziela) - 🏫 UCZELNIA
08:00–13:20 | Żywienie osób dorosłych
20.12.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywienie sportowców
11:30–13:10 | Żywność funkcjonalna
21.12.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywienie sportowców
11:30–13:10 | Żywność funkcjonalna
10.01.2026 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywienie sportowców
11.01.2026 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywienie sportowców
24.01.2026 (sobota) - 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:35–15:05 | Analiza i ocena jakości żywności
25.01.2026 (niedziela) - 🏫 UCZELNIA
08:00–13:20 | Żywienie osób dorosłych
Zajęcia odbywają się głównie online, część z nich realizowana jest również stacjonarnie – Wiśniowy Business Park 🍒 | ul. 1 Sierpnia 8A, 02-134 Warszawa
Analiza i ocena jakości żywności (L4) - M. Czerwonka
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C4) - E. Kukier
Żywienie osób dorosłych (C4) - A. Sitek
Żywienie sportowców (C3*) - K. Mizera
Żywność funkcjonalna (C4) - K. Świąder
____________________________________________________________
Zbieżność prowadzących z innymi grupami:
Analiza i ocena jakości żywności
DT7, DT8 & DTB1, DTo1, DTo4 (L1, L2, L3, L6)
Higiena i bezpieczeństwo żywności
DT7, DT8 & DTB1, DTo1, DTo3 (C1, C2, C3, C5)
Żywienie osób dorosłych
DT8 & DTB1, DTo5, DTo6, DTBo3 (C2, C7, C8, C10)
Żywienie sportowców
DT7, DT8 & DTB1, DTo1, DTo6 (C1, C2, C4, C8)
Żywność funkcjonalna
DTo1, DTo3, DTo4, DTo5 (C3, C5, C6, C7)
____________________________________________________________
18.10.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
09:45–11:25 | Żywienie sportowców
11:35–13:15 | Analiza i ocena jakości żywności
18:10–20:45 | Żywienie osób dorosłych
19.10.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
09:45–11:25 | Żywienie sportowców
11:35–13:15 | Analiza i ocena jakości żywności
18:10–20:45 | Żywienie osób dorosłych
26.10.2025 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Żywność funkcjonalna
15.11.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
09:45–11:25 | Żywienie sportowców
11:35–13:15 | Analiza i ocena jakości żywności
13:30–15:10 | Żywność funkcjonalna
18:05–20:40 | Żywienie osób dorosłych
16.11.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
09:45–11:25 | Żywienie sportowców
11:35–13:15 | Analiza i ocena jakości żywności
13:30–15:10 | Żywność funkcjonalna
18:05–20:40 | Żywienie osób dorosłych
29.11.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
11:45–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
15:20–18:50 | Żywienie osób dorosłych
30.11.2025 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Żywność funkcjonalna
11:45–15:15 | Żywienie osób dorosłych
20.12.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
09:45–11:25 | Żywienie sportowców
13:30–15:10 | Żywność funkcjonalna
21.12.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
09:45–11:25 | Żywienie sportowców
13:30–15:10 | Żywność funkcjonalna
10.01.2026 (sobota) – 🌐 ONLINE
09:45–11:25 | Żywienie sportowców
11.01.2026 (niedziela) – 🌐 ONLINE
09:45–11:25 | Żywienie sportowców
24.01.2026 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
11:45–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
15:25–18:55 | Żywienie osób dorosłych
Zajęcia odbywają się głównie online, część z nich realizowana jest również stacjonarnie – Wiśniowy Business Park 🍒 | ul. 1 Sierpnia 8A, 02-134 Warszawa
Analiza i ocena jakości żywności (L5) - A. Sadowska
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C5) - E. Kukier
Żywienie osób dorosłych (C5) - M. Leonkiewicz
Żywienie sportowców (C5) - H. Dobrowolski
Żywność funkcjonalna (C5) - K. Świąder
____________________________________________________________
Zbieżność prowadzących z innymi grupami:
Analiza i ocena jakości żywności
DTo5, DTo6 (L7, L8)
Higiena i bezpieczeństwo żywności
DT7, DT8 & DTB1, DTo1, DTo2 (C1, C2, C3, C4)
Żywienie osób dorosłych
DT7, DTo1, DTo4, DTBo2 (C1, C3, C6, C9)
Żywienie sportowców
DTo4, DTo5, DTBo2, DTBo3 (C6, C7, C9, C10)
Żywność funkcjonalna
DTo1, DTo2, DTo4, DTo5 (C3, C4, C6, C7)
____________________________________________________________
18.10.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–11:30 | Żywienie sportowców
15:15–16:55 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
17:05–18:45 | Analiza i ocena jakości żywności
19.10.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:50–11:25 | Żywienie osób dorosłych
15:15–16:55 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
17:05–18:45 | Analiza i ocena jakości żywności
25.10.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
11:45–15:15 | Żywność funkcjonalna
15.11.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–11:30 | Żywienie sportowców
15:15–16:55 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
17:05–18:45 | Analiza i ocena jakości żywności
19:00–20:40 | Żywność funkcjonalna
16.11.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:50–11:25 | Żywienie osób dorosłych
15:15–16:55 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
17:05–18:45 | Analiza i ocena jakości żywności
19:00–20:40 | Żywność funkcjonalna
29.11.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
11:45–15:15 | Żywność funkcjonalna
15:35–19:05 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
30.11.2025 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
13:30–18:50 | Żywienie osób dorosłych
20.12.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–11:30 | Żywienie sportowców
19:00–20:40 | Żywność funkcjonalna
21.12.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:50–11:25 | Żywienie osób dorosłych
19:00–20:40 | Żywność funkcjonalna
10.01.2026 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–11:30 | Żywienie sportowców
11.01.2026 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:50–11:25 | Żywienie osób dorosłych
24.01.2026 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
15:35–19:05 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
25.01.2026 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
13:25–18:45 | Żywienie osób dorosłych
Zajęcia odbywają się głównie online, część z nich realizowana jest również stacjonarnie – Wiśniowy Business Park 🍒 | ul. 1 Sierpnia 8A, 02-134 Warszawa
Analiza i ocena jakości żywności (L6) - M. Czerwonka
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C6) - M. Czeczotko
Żywienie osób dorosłych (C6) - M. Leonkiewicz
Żywienie sportowców (C6) - H. Dobrowolski
Żywność funkcjonalna (C6) - K. Świąder
____________________________________________________________
Zbieżność prowadzących z innymi grupami:
Analiza i ocena jakości żywności
DT7, DT8 & DTB1, DTo1, DTo2, DTo4 (L1, L2, L3, L4)
Higiena i bezpieczeństwo żywności
DTo5, DTBo3 (C7, C10)
Żywienie osób dorosłych
DT7, DTo1, DTo3, DTBo2 (C1, C3, C5, C9)
Żywienie sportowców
DTo3, DTo5, DTBo2, DTBo3 (C5, C7, C9, C10)
Żywność funkcjonalna
DTo1, DTo2, DTo3, DTo5 (C3, C4, C5, C7)
____________________________________________________________
18.10.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
12:45–15:20 | Żywienie osób dorosłych
15:35–17:15 | Analiza i ocena jakości żywności
17:25–19:05 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
19:05–20:45 | Żywienie sportowców
19.10.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
13:35–15:15 | Żywienie sportowców
15:35–17:15 | Analiza i ocena jakości żywności
17:25–19:05 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
25.10.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Żywność funkcjonalna
11:45–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15.11.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
12:45–15:20 | Żywienie osób dorosłych
15:30–17:10 | Analiza i ocena jakości żywności
17:25–19:05 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
19:05–20:45 | Żywienie sportowców
16.11.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
13:35–15:15 | Żywienie sportowców
15:30–17:10 | Analiza i ocena jakości żywności
17:25–19:05 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
29.11.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:45–15:15 | Żywienie osób dorosłych
30.11.2025 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
11:45–15:15 | Żywność funkcjonalna
15:35–19:05 | Analiza i ocena jakości żywności
20.12.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
12:45–15:20 | Żywienie osób dorosłych
19:05–20:45 | Żywienie sportowców
21.12.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
13:35–15:15 | Żywienie sportowców
10.01.2026 (sobota) – 🌐 ONLINE
11:45–15:15 | Żywienie osób dorosłych
19:10–20:50 | Żywienie sportowców
11.01.2026 (niedziela) – 🌐 ONLINE
13:35–15:15 | Żywienie sportowców
24.01.2026 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:45–15:15 | Żywienie osób dorosłych
25.01.2026 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
15:30–19:00 | Analiza i ocena jakości żywności
Zajęcia odbywają się głównie online, część z nich realizowana jest również stacjonarnie – Wiśniowy Business Park 🍒 | ul. 1 Sierpnia 8A, 02-134 Warszawa
Analiza i ocena jakości żywności (L7) - A. Sadowska
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C7) - M. Czeczotko
Żywienie osób dorosłych (C7) - A. Sitek
Żywienie sportowców (C7) - H. Dobrowolski
Żywność funkcjonalna (C7) - K. Świąder
____________________________________________________________
Zbieżność prowadzących z innymi grupami:
Analiza i ocena jakości żywności
DTo3, DTo6 (L5, L8)
Higiena i bezpieczeństwo żywności
DTo4, DTBo3 (C6, C10)
Żywienie osób dorosłych
DT8 & DTB1, DTo2, DTo6, DTBo3 (C2, C4, C8, C10)
Żywienie sportowców
DTo3, DTo4, DTBo2, DTBo3 (C5, C6, C9, C10)
Żywność funkcjonalna
DTo1, DTo2, DTo3, DTo4 (C3, C4, C5, C6)
____________________________________________________________
18.10.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
11:45–13:25 | Żywienie sportowców
13:35–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
15:25–17:05 | Analiza i ocena jakości żywności
19.10.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
12:40–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15:25–17:05 | Analiza i ocena jakości żywności
17:25–19:05 | Żywienie sportowców
19:10–20:50 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
26.10.2025 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Żywienie osób dorosłych
11:45–15:15 | Żywność funkcjonalna
15.11.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
09:45–11:25 | Żywność funkcjonalna
11:45–13:25 | Żywienie sportowców
15:25–17:05 | Analiza i ocena jakości żywności
16.11.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
09:45–11:25 | Żywność funkcjonalna
12:40–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15:25–17:05 | Analiza i ocena jakości żywności
17:25–19:05 | Żywienie sportowców
29.11.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Żywność funkcjonalna
11:45–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
30.11.2025 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Żywienie osób dorosłych
11:40–15:10 | Analiza i ocena jakości żywności
20.12.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
09:45–11:25 | Żywność funkcjonalna
11:45–13:25 | Żywienie sportowców
21.12.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
09:45–11:25 | Żywność funkcjonalna
12:40–15:15 | Żywienie osób dorosłych
17:25–19:05 | Żywienie sportowców
10.01.2026 (sobota) – 🌐 ONLINE
11:45–13:25 | Żywienie sportowców
13:35–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11.01.2026 (niedziela) – 🌐 ONLINE
12:40–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15:35–17:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
17:25–19:05 | Żywienie sportowców
24.01.2026 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
11:45–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
25.01.2026 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Żywienie osób dorosłych
11:40–15:10 | Analiza i ocena jakości żywności
Zajęcia odbywają się głównie online, część z nich realizowana jest również stacjonarnie – Wiśniowy Business Park 🍒 | ul. 1 Sierpnia 8A, 02-134 Warszawa
Analiza i ocena jakości żywności (L8) - A. Sadowska
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C8) - D. Zielińska
Żywienie osób dorosłych (C8) - A. Sitek
Żywienie sportowców (C8) - K. Mizera
Żywność funkcjonalna (C8) - A. Sadowska
____________________________________________________________
Zbieżność prowadzących z innymi grupami:
Analiza i ocena jakości żywności
DTo3, DTo5 (L5, L7)
Higiena i bezpieczeństwo żywności
DTBo2 (C9)
Żywienie osób dorosłych
DT8 & DTB1, DTo2, DTo5, DTBo3 (C2, C4, C7, C10)
Żywienie sportowców
DT7, DT8 & DTB1, DTo1, DTo2 (C1, C2, C3, C4)
Żywność funkcjonalna
DT7, DT8 & DTB1 (C1, C2)
____________________________________________________________
18.10.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:45–13:25 | Analiza i ocena jakości żywności
13:30–15:10 | Żywność funkcjonalna
15:35–17:15 | Żywienie sportowców
19.10.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:45–13:25 | Analiza i ocena jakości żywności
13:30–15:10 | Żywność funkcjonalna
15:35–17:15 | Żywienie sportowców
25.10.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
11:45–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15:35–19:05 | Żywność funkcjonalna
15.11.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:45–13:25 | Analiza i ocena jakości żywności
13:30–15:10 | Żywność funkcjonalna
15:35–17:15 | Żywienie sportowców
16.11.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:45–13:25 | Analiza i ocena jakości żywności
13:30–15:10 | Żywność funkcjonalna
15:35–17:15 | Żywienie sportowców
29.11.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
11:45–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15:30–19:00 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
30.11.2025 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
15:30–19:00 | Żywność funkcjonalna
20.12.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
15:35–17:15 | Żywienie sportowców
18:05–20:40 | Żywienie osób dorosłych
21.12.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
15:35–17:15 | Żywienie sportowców
18:05–20:40 | Żywienie osób dorosłych
10.01.2026 (sobota) – 🌐 ONLINE
15:35–17:15 | Żywienie sportowców
18:05–20:40 | Żywienie osób dorosłych
11.01.2026 (niedziela) – 🌐 ONLINE
15:35–17:15 | Żywienie sportowców
18:05–20:40 | Żywienie osób dorosłych
24.01.2026 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
11:45–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15:30–19:00 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
25.01.2026 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
Zajęcia odbywają się głównie online, część z nich realizowana jest również stacjonarnie – Wiśniowy Business Park 🍒 | ul. 1 Sierpnia 8A, 02-134 Warszawa
Analiza i ocena jakości żywności (L9) - K. Najman
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C9) - D. Zielińska
Żywienie osób dorosłych (C9) - M. Leonkiewicz
Żywienie sportowców (C9) - H. Dobrowolski
Żywność funkcjonalna (C9) - K. Najman
Podstawy żywienia człowieka (C7*) - M. Czeczotko
____________________________________________________________
Zbieżność prowadzących z innymi grupami:
Analiza i ocena jakości żywności
DTBo3 (L10)
Higiena i bezpieczeństwo żywności
DTo6 (C8)
Żywienie osób dorosłych
DT7, DTo1, DTo3, DTo4 (C1, C3, C5, C6)
Żywienie sportowców
DTo3, DTo4, DTo5, DTBo3 (C5, C6, C7, C10)
Żywność funkcjonalna
DTBo3 (C10)
Podstawy żywienia człowieka
DTBo3 (C8)
____________________________________________________________
18.10.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywienie osób dorosłych
09:50–11:30 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:30–13:10 | Żywność funkcjonalna
13:35–15:15 | Analiza i ocena jakości żywności
15:35–17:15 | Żywienie sportowców
19.10.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
09:50–11:30 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:30–13:10 | Żywność funkcjonalna
13:35–15:15 | Analiza i ocena jakości żywności
15:35–17:15 | Żywienie sportowców
25.10.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Żywienie osób dorosłych
15:30–19:00 | Żywność funkcjonalna
15.11.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywienie osób dorosłych
09:45–11:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:30–13:10 | Żywność funkcjonalna
13:35–15:15 | Analiza i ocena jakości żywności
15:25–17:05 | Żywienie sportowców
16.11.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
09:45–11:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:30–13:10 | Żywność funkcjonalna
13:35–15:15 | Analiza i ocena jakości żywności
15:25–17:05 | Żywienie sportowców
29.11.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Żywienie osób dorosłych
11:50–15:20 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
30.11.2025 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:25 | Podstawy żywienia człowieka
13:35–15:20 | Analiza i ocena jakości żywności
15:30–19:00 | Żywność funkcjonalna
20.12.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–11:25 | Żywienie osób dorosłych
08:00–15:15 | Podstawy żywienia człowieka
15:25–17:05 | Żywienie sportowców
21.12.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
13:35–15:15 | Podstawy żywienia człowieka
15:25–17:05 | Żywienie sportowców
10.01.2026 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–11:20 | Żywienie osób dorosłych
15:25–17:05 | Żywienie sportowców
17:25–19:05 | Podstawy żywienia człowieka
11.01.2026 (niedziela) – 🌐 ONLINE
13:35–15:15 | Podstawy żywienia człowieka
15:25–17:05 | Żywienie sportowców
24.01.2026 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Żywienie osób dorosłych
11:45–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
25.01.2026 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Podstawy żywienia człowieka
11:45–15:15 | Analiza i ocena jakości żywności
Zajęcia odbywają się głównie online, część z nich realizowana jest również stacjonarnie – Wiśniowy Business Park 🍒 | ul. 1 Sierpnia 8A, 02-134 Warszawa
Analiza i ocena jakości żywności (L10) - K. Najman
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C10) - M. Czeczotko
Żywienie osób dorosłych (C10) - A. Sitek
Żywienie sportowców (C10) - H. Dobrowolski
Żywność funkcjonalna (C10) - K. Najman
Podstawy żywienia człowieka (C8*) - M. Czeczotko
____________________________________________________________
Zbieżność prowadzących z innymi grupami:
Analiza i ocena jakości żywności
DTBo2 (L9)
Higiena i bezpieczeństwo żywności
DTo4, DTo5 (C6, C7)
Żywienie osób dorosłych
DT8 & DTB1, DTo2, DTo5, DTo6 (C2, C4, C7, C8)
Żywienie sportowców
DTo3, DTo4, DTo5, DTBo2 (C5, C6, C7, C9)
Żywność funkcjonalna
DTBo2 (C9)
Podstawy żywienia człowieka
DTBo2 (C7)
____________________________________________________________
18.10.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:45–11:25 | Analiza i ocena jakości żywności
12:40–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15:35–17:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
17:25–19:05 | Żywienie sportowców
19.10.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:45–11:25 | Analiza i ocena jakości żywności
15:35–17:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
19:05–20:45 | Żywienie sportowców
25.10.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
11:45–15:15 | Żywność funkcjonalna
26.10.2025 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
11:45–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15.11.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:45–11:25 | Analiza i ocena jakości żywności
12:40–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15:35–17:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
17:25–19:05 | Żywienie sportowców
16.11.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:45–11:25 | Analiza i ocena jakości żywności
12:40–14:20 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
19:05–20:45 | Żywienie sportowców
29.11.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
11:50–15:20 | Żywność funkcjonalna
15:35–19:05 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
30.11.2025 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
11:45–15:15 | Podstawy żywienia człowieka
15:35–19:05 | Żywienie osób dorosłych
20.12.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
12:40–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15:35–17:15 | Podstawy żywienia człowieka
17:25–19:05 | Żywienie sportowców
21.12.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
17:25–19:05 | Podstawy żywienia człowieka
19:05–20:45 | Żywienie sportowców
10.01.2026 (sobota) – 🌐 ONLINE
12:40–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15:35–17:15 | Podstawy żywienia człowieka
17:25–19:05 | Żywienie sportowców
11.01.2026 (niedziela) – 🌐 ONLINE
17:25–19:05 | Podstawy żywienia człowieka
19:10–20:50 | Żywienie sportowców
24.01.2026 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
15:35–19:05 | Podstawy żywienia człowieka
25.01.2026 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
11:45–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15:35–19:05 | Higiena i bezpieczeństwo żywności