GRUPA DTo4
GRUPA DTo4
🪧 Tablica grupy
Zajęcia odbywają się głównie online, część z nich realizowana jest również stacjonarnie – Wiśniowy Business Park 🍒 | ul. 1 Sierpnia 8A, 02-134 Warszawa
Analiza i ocena jakości żywności (L6) - M. Czerwonka
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C6) - M. Czeczotko
Żywienie osób dorosłych (C6) - M. Leonkiewicz
Żywienie sportowców (C6) - H. Dobrowolski
Żywność funkcjonalna (C6) - K. Świąder
____________________________________________________________
Zbieżność prowadzących z innymi grupami:
Analiza i ocena jakości żywności
DT7, DT8 & DTB1, DTo1, DTo2, DTo4 (L1, L2, L3, L4)
Higiena i bezpieczeństwo żywności
DTo5, DTBo3 (C7, C10)
Żywienie osób dorosłych
DT7, DTo1, DTo3, DTBo2 (C1, C3, C5, C9)
Żywienie sportowców
DTo3, DTo5, DTBo2, DTBo3 (C5, C7, C9, C10)
Żywność funkcjonalna
DTo1, DTo2, DTo3, DTo5 (C3, C4, C5, C7)
____________________________________________________________
18.10.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
12:45–15:20 | Żywienie osób dorosłych
15:35–17:15 | Analiza i ocena jakości żywności
17:25–19:05 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
19:05–20:45 | Żywienie sportowców
19.10.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
13:35–15:15 | Żywienie sportowców
15:35–17:15 | Analiza i ocena jakości żywności
17:25–19:05 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
25.10.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Żywność funkcjonalna
11:45–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15.11.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
12:45–15:20 | Żywienie osób dorosłych
15:30–17:10 | Analiza i ocena jakości żywności
17:25–19:05 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
19:05–20:45 | Żywienie sportowców
16.11.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
13:35–15:15 | Żywienie sportowców
15:30–17:10 | Analiza i ocena jakości żywności
17:25–19:05 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
29.11.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:45–15:15 | Żywienie osób dorosłych
30.11.2025 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
11:45–15:15 | Żywność funkcjonalna
15:35–19:05 | Analiza i ocena jakości żywności
20.12.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
12:45–15:20 | Żywienie osób dorosłych
19:05–20:45 | Żywienie sportowców
21.12.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
13:35–15:15 | Żywienie sportowców
10.01.2026 (sobota) – 🌐 ONLINE
11:45–15:15 | Żywienie osób dorosłych
19:10–20:50 | Żywienie sportowców
11.01.2026 (niedziela) – 🌐 ONLINE
13:35–15:15 | Żywienie sportowców
24.01.2026 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:45–15:15 | Żywienie osób dorosłych
25.01.2026 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
15:30–19:00 | Analiza i ocena jakości żywności
Analiza i ocena jakości żywności (L6) | Małgorzata Czerwonka
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DT8 & DTB1, DTo1, DTo2, DTo4 (L1, L2, L3, L4)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 1 kolokwium (30 pytań, pytania zamknięte i otwarte)
wymagania dodatkowe:
ubranie laboratoryjne (fartuch itp.)
terminy:
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C6) | Maksymilian Czeczotko
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo5, DTBo3 (C7, C10)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie projektu
wykonanie prezentacji
zaliczenie 1 kolokwium
terminy:
projekt - ?
prezentacja - ?
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Żywienie osób dorosłych (C6) | Magdalena Leonkiewicz
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DTo1, DTo3, DTBo2 (C1, C3, C5, C9)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich kart pracy
sporządzenie dzienniczka aktywności
przygotowanie prezentacji
realizacja projektu grupowego
terminy:
____________________________________________________________
Żywienie sportowców (C6) | Hubert Dobrowolski
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo3, DTo5, DTBo2, DTBo3 (C5, C7, C9, C10)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 1 kolokwium (test ABCD)
wymagania dodatkowe:
program NUVERO
terminy:
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Żywność funkcjonalna (C6) | Katarzyna Świąder
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo1, DTo2, DTo3, DTo5 (C3, C4, C5, C7)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 2 kolokwiów
wykonanie prezentacji
terminy:
kolokwium I - 15.11 (online)
kolokwium II - 30.11 (stacjonarne)
kolokwium zaliczeniowe/poprawkowe - ?
przedstawienie prezentacji - 20.12 & 21.12 (online)
ℹ️ Aktualność i poprawność zawartych tutaj informacji zależy od zaangażowania liderów oraz członków poszczególnych grup. Jeśli zauważysz brakujące lub nieaktualne informacje, poinformuj nas o tym poprzez zakładkę KONTAKT.