EGZAMINY
EGZAMINY
ℹ️ Aktualność i poprawność zawartych tutaj informacji zależy od zaangażowania liderów oraz członków poszczególnych grup. Jeśli zauważysz brakujące lub nieaktualne informacje, poinformuj nas o tym poprzez zakładkę KONTAKT.
Alergologia | Anna Pełkowska
Termin „0” - TBA
I termin - TBA
II termin - TBA
Analiza i ocena jakości żywności | Małgorzata Czerwonka
Termin „0” - TBA
I termin - TBA
II termin - TBA
Higiena i bezpieczeństwo żywności | Dorota Zielińska
Termin „0” - TBA
I termin - TBA
II termin - TBA
Kliniczny zarys chorób | Jarosław Bogaczewicz
uwaga: zaliczenie kursu na platformie Navoica na min. 60%, wymagane do przystąpienia do egzaminu
Termin „0” - TBA
I termin - TBA
II termin - TBA
Mikrobiologia | Łukasz Łopusiewicz
Termin „0” - TBA
I termin - TBA
II termin - TBA
Żywienie osób dorosłych | Anna Anyżewska
Termin „0” - TBA
I termin - TBA
II termin - TBA
Żywienie sportowców | Hubert Dobrowolski
Termin „0” - TBA
I termin - TBA
II termin - TBA
Żywność funkcjonalna | Katarzyna Najman & Anna Sadowska
Termin „0” - TBA
I termin - TBA
II termin - TBA