GRUPA DTo1
GRUPA DTo1
🪧 Tablica grupy
Zajęcia odbywają się głównie online, część z nich realizowana jest również stacjonarnie – Wiśniowy Business Park 🍒 | ul. 1 Sierpnia 8A, 02-134 Warszawa
Analiza i ocena jakości żywności (L3) - M. Czerwonka
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C3) - E. Kukier
Żywienie osób dorosłych (C3) - M. Leonkiewicz
Żywienie sportowców (C4*) - K. Mizera
Żywność funkcjonalna (C3) - K. Świąder
____________________________________________________________
Zbieżność prowadzących z innymi grupami:
Analiza i ocena jakości żywności
DT7, DT8 & DTB1, DTo2, DTo4 (L1, L2, L4, L6)
Higiena i bezpieczeństwo żywności
DT7, DT8 & DTB1, DTo2, DTo3 (C1, C2, C4, C5)
Żywienie osób dorosłych
DT7, DTo3, DTo4, DTBo2 (C1, C5, C6, C9)
Żywienie sportowców
DT7, DT8 & DTB1, DTo2, DTo6 (C1, C2, C3, C8)
Żywność funkcjonalna
DTo2, DTo3, DTo4, DTo5 (C4, C5, C6, C7)
____________________________________________________________
18.10.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywienie sportowców
09:45–11:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
13:35–15:15 | Analiza i ocena jakości żywności
18:10–20:45 | Żywienie osób dorosłych
19.10.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywienie sportowców
09:45–11:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
13:35–15:15 | Analiza i ocena jakości żywności
18:10–20:45 | Żywienie osób dorosłych
25.10.2025 (sobota) - 🏫 UCZELNIA
15:15–18:45 | Żywność funkcjonalna
15.11.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywienie sportowców
09:45–11:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:30–13:10 | Żywność funkcjonalna
13:30–15:10 | Analiza i ocena jakości żywności
18:10–20:45 | Żywienie osób dorosłych
16.11.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywienie sportowców
09:45–11:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:30–13:10 | Żywność funkcjonalna
13:30–15:10 | Analiza i ocena jakości żywności
18:10–20:45 | Żywienie osób dorosłych
29.11.2025 (sobota) - 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:35–15:05 | Analiza i ocena jakości żywności
15:15–18:45 | Żywność funkcjonalna
30.11.2025 (niedziela) - 🏫 UCZELNIA
08:00–13:20 | Żywienie osób dorosłych
20.12.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywienie sportowców
11:30–13:10 | Żywność funkcjonalna
21.12.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywienie sportowców
11:30–13:10 | Żywność funkcjonalna
10.01.2026 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywienie sportowców
11.01.2026 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywienie sportowców
24.01.2026 (sobota) - 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:35–15:05 | Analiza i ocena jakości żywności
25.01.2026 (niedziela) - 🏫 UCZELNIA
08:00–13:20 | Żywienie osób dorosłych
Analiza i ocena jakości żywności (L3) | Małgorzata Czerwonka
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DT8 & DTB1, DTo2, DTo4 (L1, L2, L4, L6)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 1 kolokwium (30 pytań, pytania zamknięte i otwarte)
wymagania dodatkowe:
ubranie laboratoryjne (fartuch itp.)
terminy:
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C3) | Elżbieta Kukier
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DT8 & DTB1, DTo2, DTo3 (C1, C2, C4, C5)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
Żywienie osób dorosłych (C3) | Magdalena Leonkiewicz
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DTo3, DTo4, DTBo2 (C1, C5, C6, C9)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich kart pracy
sporządzenie dzienniczka aktywności
przygotowanie prezentacji
realizacja projektu grupowego
terminy:
____________________________________________________________
Żywienie sportowców (C4*)| Krzysztof Mizera
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DT8 & DTB1, DTo2, DTo6 (C1, C2, C3, C8)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
Żywność funkcjonalna (C3) | Katarzyna Świąder
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo2, DTo3, DTo4, DTo5 (C4, C5, C6, C7)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 2 kolokwiów
wykonanie prezentacji
terminy:
kolokwium I - 15.11 (online)
kolokwium II - 29.11 (stacjonarnie)
kolokwium zaliczeniowe/poprawkowe - ?
przedstawienie prezentacji - 20.12 & 21.12 (online)
ℹ️ Aktualność i poprawność zawartych tutaj informacji zależy od zaangażowania liderów oraz członków poszczególnych grup. Jeśli zauważysz brakujące lub nieaktualne informacje, poinformuj nas o tym poprzez zakładkę KONTAKT.