GRUPA DTo5
GRUPA DTo5
🪧 Tablica grupy
Zajęcia odbywają się głównie online, część z nich realizowana jest również stacjonarnie – Wiśniowy Business Park 🍒 | ul. 1 Sierpnia 8A, 02-134 Warszawa
Analiza i ocena jakości żywności (L7) - A. Sadowska
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C7) - M. Czeczotko
Żywienie osób dorosłych (C7) - A. Sitek
Żywienie sportowców (C7) - H. Dobrowolski
Żywność funkcjonalna (C7) - K. Świąder
____________________________________________________________
Zbieżność prowadzących z innymi grupami:
Analiza i ocena jakości żywności
DTo3, DTo6 (L5, L8)
Higiena i bezpieczeństwo żywności
DTo4, DTBo3 (C6, C10)
Żywienie osób dorosłych
DT8 & DTB1, DTo2, DTo6, DTBo3 (C2, C4, C8, C10)
Żywienie sportowców
DTo3, DTo4, DTBo2, DTBo3 (C5, C6, C9, C10)
Żywność funkcjonalna
DTo1, DTo2, DTo3, DTo4 (C3, C4, C5, C6)
____________________________________________________________
18.10.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
11:45–13:25 | Żywienie sportowców
13:35–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
15:25–17:05 | Analiza i ocena jakości żywności
19.10.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
12:40–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15:25–17:05 | Analiza i ocena jakości żywności
17:25–19:05 | Żywienie sportowców
19:10–20:50 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
26.10.2025 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Żywienie osób dorosłych
11:45–15:15 | Żywność funkcjonalna
15.11.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
09:45–11:25 | Żywność funkcjonalna
11:45–13:25 | Żywienie sportowców
15:25–17:05 | Analiza i ocena jakości żywności
16.11.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
09:45–11:25 | Żywność funkcjonalna
12:40–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15:25–17:05 | Analiza i ocena jakości żywności
17:25–19:05 | Żywienie sportowców
29.11.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Żywność funkcjonalna
11:45–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
30.11.2025 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Żywienie osób dorosłych
11:40–15:10 | Analiza i ocena jakości żywności
20.12.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
09:45–11:25 | Żywność funkcjonalna
11:45–13:25 | Żywienie sportowców
21.12.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
09:45–11:25 | Żywność funkcjonalna
12:40–15:15 | Żywienie osób dorosłych
17:25–19:05 | Żywienie sportowców
10.01.2026 (sobota) – 🌐 ONLINE
11:45–13:25 | Żywienie sportowców
13:35–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11.01.2026 (niedziela) – 🌐 ONLINE
12:40–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15:35–17:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
17:25–19:05 | Żywienie sportowców
24.01.2026 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
11:45–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
25.01.2026 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Żywienie osób dorosłych
11:40–15:10 | Analiza i ocena jakości żywności
Analiza i ocena jakości żywności (L7) | Anna Sadowska
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo3, DTo6 (L5, L8)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 2 kolokwiów
wymagania dodatkowe:
ubranie laboratoryjne (fartuch itp.)
terminy:
kolokwium I - ?
kolokwium II - ?
____________________________________________________________
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C7) | Maksymilian Czeczotko
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo4, DTBo3 (C6, C10)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie projektu
wykonanie prezentacji
zaliczenie 1 kolokwium
terminy:
projekt - ?
prezentacja - ?
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Żywienie osób dorosłych (C7) | Agnieszka Sitek
pozostałe grupy prowadzącego:
DT8 & DTB1, DTo2, DTo6, DTBo3 (C2, C4, C8, C10)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
____________________________________________________________
Żywienie sportowców (C7) | Hubert Dobrowolski
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo3, DTo4, DTBo2, DTBo3 (C5, C6, C9, C10)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 1 kolokwium (test ABCD)
wymagania dodatkowe:
program NUVERO
terminy:
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Żywność funkcjonalna (C7) | Katarzyna Świąder
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo1, DTo2, DTo3, DTo4 (C3, C4, C5, C6)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 2 kolokwiów
wykonanie prezentacji
terminy:
kolokwium I - 15.11 (online)
kolokwium II - 29.11 (stacjonarne)
kolokwium zaliczeniowe/poprawkowe - ?
przedstawienie prezentacji - 20.12 & 21.12 (online)
ℹ️ Aktualność i poprawność zawartych tutaj informacji zależy od zaangażowania liderów oraz członków poszczególnych grup. Jeśli zauważysz brakujące lub nieaktualne informacje, poinformuj nas o tym poprzez zakładkę KONTAKT.