NAUCZYCIELE
NAUCZYCIELE
WYKŁADOWCY wg przedmiotów
Alergologia - Anna Pełkowska
Analiza i ocena jakości żywności - Małgorzata Czerwonka
Higiena i bezpieczeństwo żywności - Dorota Zielińska
Kliniczny zarys chorób - Jarosław Bogaczewicz
Mikrobiologia - Łukasz Łopusiewicz
Żywienie osób dorosłych - Anna Anyżewska
Żywienie sportowców - Hubert Dobrowolski
Żywność funkcjonalna:
Katarzyna Najman & Anna Sadowska
PROWADZĄCY wg przedmiotów
Analiza i ocena jakości żywności:
Anna Sadowska
grupy: DTo3, DTo5, DTo6 (L5, L7, L8)
Katarzyna Najman
grupy: DTBo2, DTBo3 (L9, L10)
Małgorzata Czerwonka
grupy: DT7, DT8 & DTB1, DTo1, DTo2, DTo4 (L1, L2, L3, L4, L6)
Higiena i bezpieczeństwo żywności:
Dorota Zielińska
grupy: DTo6, DTBo2 (C8, C9)
Elżbieta Kukier
grupy: DT7, DT8 & DTB1, DTo1, DTo2, DTo3 (C1, C2, C3, C4, C5)
Maksymilian Czeczotko
grupy: DTo4, DTo5, DTBo3 (C6, C7, C10)
Żywienie osób dorosłych:
Agnieszka Sitek
grupy: DT8 & DTB1, DTo2, DTo5, DTo6, DTBo3 (C2, C4, C7, C8, C10)
Magdalena Leonkiewicz
grupy: DT7, DTo1, DTo3, DTo4, DTBo2 (C1, C3, C5, C6, C9)
Żywienie sportowców:
Hubert Dobrowolski
grupy: DTo3, DTo4, DTo5, DTBo2, DTBo3 (C5, C6, C7, C9, C10)
Krzysztof Mizera
grupy: DT7, DT8 & DTB1, DTo1, DTo2, DTo6 (C1, C2, C3, C4, C8)
Żywność funkcjonalna:
Anna Sadowska
grupy: DT7, DT8 & DTB1, DTo6 (C1, C2, C8)
Katarzyna Najman
grupy: DTBo2, DTBo3 (C9, C10)
Katarzyna Świąder
grupy: DTo1, DTo2, DTo3, DTo4, DTo5 (C3, C4, C5, C6, C7)