GRUPA DT7
GRUPA DT7
🪧 Tablica grupy
Wszystkie zajęcia odbywają się stacjonarnie - Wiśniowy Business Park 🍒 | ul. 1 Sierpnia 8A, 02-134 Warszawa
🍒 s. 312 | Anal. i ocena jakości żyw. (L1) - M. Czerwonka
🍒 s. 212 | Higiena i bezpieczeństwo żyw. (C1) - E. Kukier
🍒 s. 213 | Żyw. osób dorosłych (C1) - M. Leonkiewicz
🍒 s. 213 | Żyw. sportowców (C1) - K. Mizera
🍒 s. 212 | Żyw. funkcjonalna (C1) - A. Sadowska
____________________________________________________________
Zbieżność prowadzących z innymi grupami:
Analiza i ocena jakości żywności
DT8 & DTB1, DTo1, DTo2, DTo4 (L2, L3, L4, L6)
Higiena i bezpieczeństwo żywności
DT8 & DTB1, DTo1, DTo2, DTo3 (C2, C3, C4, C5)
Żywienie osób dorosłych
DTo1, DTo3, DTo4, DTBo2 (C3, C5, C6, C9)
Żywienie sportowców
DT8 & DTB1, DTo1, DTo2, DTo6 (C2, C3, C4, C8)
Żywność funkcjonalna
DT8 & DTB1, DTo6 (C2, C8)
____________________________________________________________
18.10.2025 (sobota) — 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:50–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
11:45–13:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
13:35–15:15 | Żywienie sportowców
15:35–18:10 | Żywienie osób dorosłych
19.10.2025 (niedziela) — 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:50–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
11:45–13:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
13:35–15:15 | Żywienie sportowców
15:35–18:10 | Żywienie osób dorosłych
15.11.2025 (sobota) — 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:50–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
11:45–13:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
13:35–15:15 | Żywienie sportowców
15:35–18:10 | Żywienie osób dorosłych
16.11.2025 (niedziela) — 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:50–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
11:45–13:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
13:35–15:15 | Żywienie sportowców
15:35–18:10 | Żywienie osób dorosłych
20.12.2025 (sobota) — 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:50–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
11:45–13:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
13:35–15:15 | Żywienie sportowców
15:35–18:10 | Żywienie osób dorosłych
21.12.2025 (niedziela) — 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:50–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
11:45–13:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
13:35–15:15 | Żywienie sportowców
15:35–18:10 | Żywienie osób dorosłych
10.01.2026 (sobota) —🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:50–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
11:45–13:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
13:35–15:15 | Żywienie sportowców
15:35–18:10 | Żywienie osób dorosłych
11.01.2026 (niedziela) — 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Żywność funkcjonalna
09:50–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
11:45–13:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
13:35–15:15 | Żywienie sportowców
15:35–18:10 | Żywienie osób dorosłych
Analiza i ocena jakości żywności (L1) | Małgorzata Czerwonka
pozostałe grupy prowadzącego:
DT8 & DTB1, DTo1, DTo2, DTo4 (L2, L3, L4, L6)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 1 kolokwium (30 pytań, pytania zamknięte i otwarte)
wymagania dodatkowe:
ubranie laboratoryjne (fartuch itp.)
terminy:
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C1) | Elżbieta Kukier
pozostałe grupy prowadzącego:
DT8 & DTB1, DTo1, DTo2, DTo3 (C2, C3, C4, C5)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
Żywienie osób dorosłych (C1) | Magdalena Leonkiewicz
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo1, DTo3, DTo4, DTBo2 (C3, C5, C6, C9)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich kart pracy
sporządzenie dzienniczka aktywności
przygotowanie prezentacji
realizacja projektu grupowego
terminy:
____________________________________________________________
Żywienie sportowców (C1) | Krzysztof Mizera
pozostałe grupy prowadzącego:
DT8 & DTB1, DTo1, DTo2, DTo6 (C2, C3, C4, C8)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
Żywność funkcjonalna (C1) | Anna Sadowska
pozostałe grupy prowadzącego:
DT8 & DTB1, DTo6 (C2, C8)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
ℹ️ Aktualność i poprawność zawartych tutaj informacji zależy od zaangażowania liderów oraz członków poszczególnych grup. Jeśli zauważysz brakujące lub nieaktualne informacje, poinformuj nas o tym poprzez zakładkę KONTAKT.