GRUPA DTBo2
GRUPA DTBo2
🪧 Tablica grupy
Zajęcia odbywają się głównie online, część z nich realizowana jest również stacjonarnie – Wiśniowy Business Park 🍒 | ul. 1 Sierpnia 8A, 02-134 Warszawa
Analiza i ocena jakości żywności (L9) - K. Najman
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C9) - D. Zielińska
Żywienie osób dorosłych (C9) - M. Leonkiewicz
Żywienie sportowców (C9) - H. Dobrowolski
Żywność funkcjonalna (C9) - K. Najman
Podstawy żywienia człowieka (C7*) - M. Czeczotko
____________________________________________________________
Zbieżność prowadzących z innymi grupami:
Analiza i ocena jakości żywności
DTBo3 (L10)
Higiena i bezpieczeństwo żywności
DTo6 (C8)
Żywienie osób dorosłych
DT7, DTo1, DTo3, DTo4 (C1, C3, C5, C6)
Żywienie sportowców
DTo3, DTo4, DTo5, DTBo3 (C5, C6, C7, C10)
Żywność funkcjonalna
DTBo3 (C10)
Podstawy żywienia człowieka
DTBo3 (C8)
____________________________________________________________
18.10.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywienie osób dorosłych
09:50–11:30 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:30–13:10 | Żywność funkcjonalna
13:35–15:15 | Analiza i ocena jakości żywności
15:35–17:15 | Żywienie sportowców
19.10.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
09:50–11:30 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:30–13:10 | Żywność funkcjonalna
13:35–15:15 | Analiza i ocena jakości żywności
15:35–17:15 | Żywienie sportowców
25.10.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Żywienie osób dorosłych
15:30–19:00 | Żywność funkcjonalna
15.11.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Żywienie osób dorosłych
09:45–11:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:30–13:10 | Żywność funkcjonalna
13:35–15:15 | Analiza i ocena jakości żywności
15:25–17:05 | Żywienie sportowców
16.11.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
09:45–11:25 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:30–13:10 | Żywność funkcjonalna
13:35–15:15 | Analiza i ocena jakości żywności
15:25–17:05 | Żywienie sportowców
29.11.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Żywienie osób dorosłych
11:50–15:20 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
30.11.2025 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:25 | Podstawy żywienia człowieka
13:35–15:20 | Analiza i ocena jakości żywności
15:30–19:00 | Żywność funkcjonalna
20.12.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–11:25 | Żywienie osób dorosłych
08:00–15:15 | Podstawy żywienia człowieka
15:25–17:05 | Żywienie sportowców
21.12.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
13:35–15:15 | Podstawy żywienia człowieka
15:25–17:05 | Żywienie sportowców
10.01.2026 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–11:20 | Żywienie osób dorosłych
15:25–17:05 | Żywienie sportowców
17:25–19:05 | Podstawy żywienia człowieka
11.01.2026 (niedziela) – 🌐 ONLINE
13:35–15:15 | Podstawy żywienia człowieka
15:25–17:05 | Żywienie sportowców
24.01.2026 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Żywienie osób dorosłych
11:45–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
25.01.2026 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Podstawy żywienia człowieka
11:45–15:15 | Analiza i ocena jakości żywności
Analiza i ocena jakości żywności (L9) | Katarzyna Najman
pozostałe grupy prowadzącego:
DTBo3 (L10)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 2 kolokwiów
wymagania dodatkowe:
ubranie laboratoryjne (fartuch itp.)
terminy:
kolokwium I - ?
kolokwium II - ?
kolokwium poprawkowe/zaliczeniowe - 25.01.2025 (stacjonarnie)
____________________________________________________________
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C9) | Dorota Zielińska
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo6 (C8)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
realizacja projektu
zaliczenie 1 kolokwium
terminy:
projekt - ?
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Żywienie osób dorosłych (C9) | Magdalena Leonkiewicz
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DTo1, DTo3, DTo4 (C1, C3, C5, C6)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich kart pracy
sporządzenie dzienniczka aktywności
przygotowanie prezentacji
realizacja projektu grupowego
terminy:
____________________________________________________________
Żywienie sportowców (C9) | Hubert Dobrowolski
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo3, DTo4, DTo5, DTBo3 (C5, C6, C7, C10)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 1 kolokwium (test ABCD)
wymagania dodatkowe:
program NUVERO
terminy:
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Żywność funkcjonalna (C9) | Katarzyna Najman
pozostałe grupy prowadzącego:
DTBo3 (C10)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
wykonanie prezentacji
zaliczenie dwóch kolokwiów
terminy:
kolokwium I - ?
kolokwium II - ?
prezentacja - 30.11.2025 (stacjonarne)
____________________________________________________________
Podstawy żywienia człowieka (C7) | Maksymilian Czeczotko
pozostałe grupy prowadzącego:
DTBo3 (C8)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
ℹ️ Aktualność i poprawność zawartych tutaj informacji zależy od zaangażowania liderów oraz członków poszczególnych grup. Jeśli zauważysz brakujące lub nieaktualne informacje, poinformuj nas o tym poprzez zakładkę KONTAKT.