GRUPA DTo6
GRUPA DTo6
🪧 Tablica grupy
Zajęcia odbywają się głównie online, część z nich realizowana jest również stacjonarnie – Wiśniowy Business Park 🍒 | ul. 1 Sierpnia 8A, 02-134 Warszawa
Analiza i ocena jakości żywności (L8) - A. Sadowska
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C8) - D. Zielińska
Żywienie osób dorosłych (C8) - A. Sitek
Żywienie sportowców (C8) - K. Mizera
Żywność funkcjonalna (C8) - A. Sadowska
____________________________________________________________
Zbieżność prowadzących z innymi grupami:
Analiza i ocena jakości żywności
DTo3, DTo5 (L5, L7)
Higiena i bezpieczeństwo żywności
DTBo2 (C9)
Żywienie osób dorosłych
DT8 & DTB1, DTo2, DTo5, DTBo3 (C2, C4, C7, C10)
Żywienie sportowców
DT7, DT8 & DTB1, DTo1, DTo2 (C1, C2, C3, C4)
Żywność funkcjonalna
DT7, DT8 & DTB1 (C1, C2)
____________________________________________________________
18.10.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:45–13:25 | Analiza i ocena jakości żywności
13:30–15:10 | Żywność funkcjonalna
15:35–17:15 | Żywienie sportowców
19.10.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:45–13:25 | Analiza i ocena jakości żywności
13:30–15:10 | Żywność funkcjonalna
15:35–17:15 | Żywienie sportowców
25.10.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
11:45–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15:35–19:05 | Żywność funkcjonalna
15.11.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:45–13:25 | Analiza i ocena jakości żywności
13:30–15:10 | Żywność funkcjonalna
15:35–17:15 | Żywienie sportowców
16.11.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
08:00–09:40 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
11:45–13:25 | Analiza i ocena jakości żywności
13:30–15:10 | Żywność funkcjonalna
15:35–17:15 | Żywienie sportowców
29.11.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
11:45–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15:30–19:00 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
30.11.2025 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
15:30–19:00 | Żywność funkcjonalna
20.12.2025 (sobota) – 🌐 ONLINE
15:35–17:15 | Żywienie sportowców
18:05–20:40 | Żywienie osób dorosłych
21.12.2025 (niedziela) – 🌐 ONLINE
15:35–17:15 | Żywienie sportowców
18:05–20:40 | Żywienie osób dorosłych
10.01.2026 (sobota) – 🌐 ONLINE
15:35–17:15 | Żywienie sportowców
18:05–20:40 | Żywienie osób dorosłych
11.01.2026 (niedziela) – 🌐 ONLINE
15:35–17:15 | Żywienie sportowców
18:05–20:40 | Żywienie osób dorosłych
24.01.2026 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
11:45–15:15 | Żywienie osób dorosłych
15:30–19:00 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
25.01.2026 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
08:00–11:30 | Analiza i ocena jakości żywności
Analiza i ocena jakości żywności (L8) | Anna Sadowska
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo3, DTo5 (L5, L7)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 2 kolokwiów
wymagania dodatkowe:
ubranie laboratoryjne (fartuch itp.)
terminy:
kolokwium I - ?
kolokwium II - ?
____________________________________________________________
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C8) | Dorota Zielińska
pozostałe grupy prowadzącego:
DTBo2 (C9)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
realizacja projektu
zaliczenie 1 kolokwium
terminy:
projekt - ?
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Żywienie osób dorosłych (C8) | Agnieszka Sitek
pozostałe grupy prowadzącego:
DT8 & DTB1, DTo2, DTo5, DTBo3 (C2, C4, C7, C10)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
____________________________________________________________
Żywienie sportowców (C8) | Krzysztof Mizera
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DT8 & DTB1, DTo1, DTo2 (C1, C2, C3, C4)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
Żywność funkcjonalna (C8) | Anna Sadowska
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DT8 & DTB1 (C1, C2)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
ℹ️ Aktualność i poprawność zawartych tutaj informacji zależy od zaangażowania liderów oraz członków poszczególnych grup. Jeśli zauważysz brakujące lub nieaktualne informacje, poinformuj nas o tym poprzez zakładkę KONTAKT.