GRUPA DT8 & DTB1
GRUPA DT8 & DTB1
🪧 Tablica grupy
Wszystkie zajęcia odbywają się stacjonarnie - Wiśniowy Business Park 🍒 | ul. 1 Sierpnia 8A, 02-134 Warszawa
🍒 s. 312 | Anal. i ocena jakości żyw. (L2) - M. Czerwonka
🍒 s. 212 | Higiena i bezpieczeństwo żyw. (C2) - E. Kukier
🍒 s. 212 | Żyw. osób dorosłych (C2) - A. Sitek
🍒 s. 213 | Żyw. sportowców (C2) - K. Mizera
🍒 s. 212 | Żyw. funkcjonalna (C2) - A. Sadowska
____________________________________________________________
Zbieżność prowadzących z innymi grupami:
Analiza i ocena jakości żywności
DT7, DTo1, DTo2, DTo4 (L1, L3, L4, L6)
Higiena i bezpieczeństwo żywności
DT7, DTo1, DTo2, DTo3 (C1, C3, C4, C5)
Żywienie osób dorosłych
DTo2, DTo5, DTo6, DTBo3 (C4, C7, C8, C10)
Żywienie sportowców
DT7, DTo1, DTo2, DTo6 (C1, C3, C4, C8)
Żywność funkcjonalna
DT7, DTo6 (C1, C8)
____________________________________________________________
18.10.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Analiza i ocena jakości żywności
09:50–11:30 | Żywność funkcjonalna
11:45–13:25 | Żywienie sportowców
13:35–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
15:25–18:00 | Żywienie osób dorosłych
19.10.2025 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Analiza i ocena jakości żywności
09:50–11:30 | Żywność funkcjonalna
11:45–13:25 | Żywienie sportowców
13:35–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
15:25–18:00 | Żywienie osób dorosłych
15.11.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Analiza i ocena jakości żywności
09:50–11:30 | Żywność funkcjonalna
11:45–13:25 | Żywienie sportowców
13:35–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
15:25–18:00 | Żywienie osób dorosłych
16.11.2025 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Analiza i ocena jakości żywności
09:50–11:30 | Żywność funkcjonalna
11:45–13:25 | Żywienie sportowców
13:35–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
15:25–18:00 | Żywienie osób dorosłych
20.12.2025 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Analiza i ocena jakości żywności
09:50–11:30 | Żywność funkcjonalna
11:45–13:25 | Żywienie sportowców
13:35–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
15:25–18:00 | Żywienie osób dorosłych
21.12.2025 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Analiza i ocena jakości żywności
09:50–11:30 | Żywność funkcjonalna
11:45–13:25 | Żywienie sportowców
13:35–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
15:25–18:00 | Żywienie osób dorosłych
10.01.2026 (sobota) – 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Analiza i ocena jakości żywności
09:50–11:30 | Żywność funkcjonalna
11:45–13:25 | Żywienie sportowców
13:35–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
15:25–18:00 | Żywienie osób dorosłych
11.01.2026 (niedziela) – 🏫 UCZELNIA
08:00–09:40 | Analiza i ocena jakości żywności
09:50–11:30 | Żywność funkcjonalna
11:45–13:25 | Żywienie sportowców
13:35–15:15 | Higiena i bezpieczeństwo żywności
15:25–18:00 | Żywienie osób dorosłych
Analiza i ocena jakości żywności (L2) | Małgorzata Czerwonka
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DTo1, DTo2, DTo4 (L1, L3, L4, L6)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
zaliczenie 1 kolokwium (30 pytań, pytania zamknięte i otwarte)
wymagania dodatkowe:
ubranie laboratoryjne (fartuch itp.)
terminy:
kolokwium - ?
____________________________________________________________
Higiena i bezpieczeństwo żywności (C2) | Elżbieta Kukier
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DTo1, DTo2, DTo3 (C1, C3, C4, C5)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
Żywienie osób dorosłych (C2) | Agnieszka Sitek
pozostałe grupy prowadzącego:
DTo2, DTo5, DTo6, DTBo3 (C4, C7, C8, C10)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wykonanie wszystkich sprawozdań
____________________________________________________________
Żywienie sportowców (C2) | Krzysztof Mizera
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DTo1, DTo2, DTo6 (C1, C3, C4, C8)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
Żywność funkcjonalna (C2) | Anna Sadowska
pozostałe grupy prowadzącego:
DT7, DTo6 (C1, C8)
____________________________________________________________
warunki zaliczenia:
obecność na zajęciach
wymagania dodatkowe:
terminy:
____________________________________________________________
ℹ️ Aktualność i poprawność zawartych tutaj informacji zależy od zaangażowania liderów oraz członków poszczególnych grup. Jeśli zauważysz brakujące lub nieaktualne informacje, poinformuj nas o tym poprzez zakładkę KONTAKT.